Meerapfel - Meir Churchill Master Blend

178 x 18,65 (47)

Variant
700,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Beskrivning

Meerapfel Meir Churchill Master Blend är en cigarr med en hemlig sammansättning. Endast källan till omslagsbladet är känd, eftersom det är Kamerun-omslaget som Meerapfel-familjen har producerat i årtionden. Detta är en mycket begränsad produktion, med endast 613 lådor tillgängliga över hela världen. Varje låda är numrerad (ett slumpmässigt, obestämt nummer).

Namngiven efter, och som en hyllning till Meir Meerapfel, som 1876 startade cigarrfabriken Meerapfel i byn Untergrombach, Tyskland. Meerapfel Meir-cigarrerna kommer i träkistor med 25 cigarrer i varje, men unikheten slutar inte där!
Varje låda med 25 cigarrer presenteras i en enda rad med 25 cigarrer, medan de flesta företag konfigurerar sina 25-pack med flera rader eller i lådor med flera lager.

Äkta MEERAPFEL Kamerun-omslag: mycket gamla tobaksbalar, som Jeremiah har sparat sedan hans far, Richard, gick bort. Allt annat om blandningen, inklusive bindemedel, fyllnad och ursprung, är hemligt.

Vid provning av denna cigarr med medelintensitet avslöjas en delikat sötma med aromer av kakao, träiga toner och mer exotiska smaker som ingefära och chili.

Meerapfel Meir Churchill cigarr mäter 178 mm i längd och 18,65 mm i diameter. Du behöver cirka 80 till 100 minuter för att njuta av den till fullo.

Produktdetaljer
16 andra produkter i samma kategori:

Referens: Udda-grif11

Griffins LE2011

Robusto

Pris 395,00 kr
Mer
Finns i lager först