Lägsta ålder är 18 år vid köp av tobaksvaror. Ange personnummer vid första beställningen. Olovligt nyttjande av annans identitet polisanmäls ovillkorligen.

När du gjort din beställning får du en orderbekräftelse på mail. Gör du direktbetalning via Payson kan det hända att denne ersätts av bekräftelse om genomförd betalning från Payson.

Angående leveranser:

Vi är i grunden inget e-handelsföretag utan en fysisk butik. Allt som finns här ska även finnas på lager, med viss reservation. Vi är dock väldigt mänskliga och kan göra fel som t.ex. missa att ta bort någon artikel.

Eftersom vi har lager skickar vi oftast inom ett dygn efter er beställning.

Vid förskottsbetalning till bankgiro dröjer det oftast ett dygn, kanske lite längre, innan vi får pengarna från bankerna.

Vi skickar endast till adresser inom Sverige.

We don't export!

Angående betalning och fraktkostnader:

Ska du komma till vår butik i Malmö och hämta varorna, väljer du beställningsalternativet "Avhämtning och betalning i butik". Praktiskt om du vill prova flera cigarrer och det blir svårt att minnas alla namn.

Då tillkommer så klart inga kostnader för frakt.

Vi vill att livet ska vara så enkelt och njutbart som möjligt. Vid order överstigande 1900:- bjuder vi på frakten. Under 1900:- tillkommer en avgift om 49:-, ingen minimigräns.

Betalning kan ske via Payson, se grön text nedan. Förskottsbetalning till vårt bankgiro (du får en orderbekräftelse med order och bankgironummer på mail direkt efter avslutad order) och betalning mot postförskottavgift (kundhistorik eller kreditprövning, avgift 99:-) är också möjligt.

Tänk på att posten kräver uthämtning av paket inom två veckor vid postförskott. 

Vid ej uthämtade postförskottspaket debiteras 250:- för våra kostnader.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet.

För att du ska slippa rastlös väntan lovar vi att höra av oss till dig inom fem dagar ifall något problem uppstått. Det kan hända, troligen p.g.a. den mänskliga faktorn, att en vara går att beställa fast den tillfälligt är slut och leveranstiden kan bli något längre. Vid en leveransförsening har du alltid möjlighet att häva beställningen.

Det viktigaste för oss är att du blir nöjd med de varor du köper. Trots att vi alltid försöker göra vårt bästa kan det ibland bli fel. Hör därför alltid av dig när du har synpunkter så att vi kan rätta till eventuella fel eller misstag.

Som kund har du alltid de rättigheter som framgår av distansköplagen. Om ett ärende hänskjuts till Allmänna Reklamationsnämnden följer vi alltid nämndens rekommendation.

Om varan skadas eller kommer bort måste du meddela oss inom 7 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.Vi har som målsättning att skicka redan dagen efter vi fått er order. Dock undviker vi att skicka så paket blir liggande på posten över helg. Generellt skickar vi från oss måndag till torsdag, men då posten ändrat sina öppet/stopptider senaste året bör du beställa senast onsdag om du önskar leverans till helgen. Då funkar det oftast, men se upp för helgdagar.