Den 1 november 2007 öppnade Malmös enda renodlade cigarr och pip-affär.


Den heter "Den anspråkslösa cigarraffären" och ligger på Carl Herslowsgatan 11 b, i kvarteren mellan Stadsteatern och Aq-va-kul.

Det "anspråkslösa" syftar på den lättsamma och avslappnade atmosfären, samt att vi ska kunna erbjuda goda cigarrer åt alla utan att det nödvändigtvis ska kosta en förmögenhet.

I övrigt är ambitionerna allt annat än anspråkslösa. Butiken har Malmös bredaste sortiment av cigarrer, och kanske rent av Sveriges. För närvarande har vi över 1000 olika cigarrer i affären, troligen runt 1500 för det var länge sedan vi slutade räkna. I de fall det råkar stå "tillfälligt slut" efter en artikel beror det oftast på att vi slarvat med uppdateringen av hemsidan.

Även sortimentet på piptobak är troligen det största i Sverige.


Bland cigarrer för vi så klart premiummärken som Davidoff, Cohiba, Arturo Fuente och många fler. Andra underbart goda märken med mycket hög kvalitet, väl värda att nämna är t.ex. Vegas de Santiago, Flor de Selva, Flor de Copan, Cumpay, Santa Damiana ch många fler. 

Vi är unika om att föra hela Habanos Nordics utbud av kubanska cigarrer, det vill säga alla de Kubanska cigarrer som officielt och med äkthetsgaranti tas in till Sverige.

Dessutom diverse tillbehör - knappt hundra olika sorters humidorer samt massor av olika snoppare, fodral, tändare, askfat etc. Flera hundra olika pipor och massor av pipttillbehör.

Önskar du få nyhetsmail från oss så registera dig som kund, inget köpkrav när du gör detta, och bocka för att du vill ta del av nyhetsbrev.

Rök väl!