Din kundvagn är tom
Hem » Tomma cigarrlådor »

Ta en låda eller annat smått och gott som ligger under bordet. Tycker du att det är värt en slant så skänk den till Rädda Barnen!

 

Visst är cigarrlådor ofta väldigt fina och användbara, även när de är tomma. De går att använda för fler ändamål än att packa cigarrer i.
 
Vi får varje vecka besök, telefonsamtal och många mail om vi har lådor och om de går att köpa. Vi har som princip att inte ta betalt för emballage, som vi inte betalar extra för, vilket faktiskt en fin cigarrlåda är.
 
Ett värde har de ändå och därför gör vi så att vi skänker de tomma lådorna till Rädda Barnen. Vi ställer alla tomma lådor under bordet i affären, och du gör helt enkelt så att du välja ut vilka du vill ha. Sedan stoppar du den slant du tycker de är värda i Rädda Barnens insamlingsbössa som står intill.
Vi sätter inte priset på lådorna utan det gör du. Du avgör helt själv vad du tycker de är värda i förhållande till vad du kan avvara. Om det kniper riktigt så går det bra att skaka eller knuffa till bössa lite, så låter det i alla fall som om det ramlar ned en slant.
 
Ett stort tack till alla er som skänkt pengar redan. Det har genom åren blivit en hel del pengar. Vi har fått tackbrev flera gånger och ni kan se en del av dem nedan.
De är skrivna till er alla och inte till oss!
  
Välkommen in att hämta av det som kan finnas för tillfället.