Din kundvagn är tom
Hem » Cigarrer » Davidoff » Escurio »
   Escurio  
Inspirerad av Zino Davidoffs pionjärsanda fortsätter Davidoff med sin mission att ge njutaren nya innovativa karaktärer och unika cigarrer. Efter succén med Davidoff Nicaragua har nu blicken vänts mot det klassiska tobakslandet Brasilien. Den brasilianska tobaken är känd för sin intensitet, sötma och kryddighet och har blivit basen i denna nya serie från Davidoff – Escurio.
Inspiration har hämtats från staden Rio med dess själ, puls, äventyr och vibrerande nattliv. Likt staden Rio har dessa komplexa cigarrer en tydlig känsla av äventyr och puls. Man kan helt enkelt sammanfatta Davidoff Escurio med Rytm, Inspiration och Originalitet.
 
SÖTMA MÖTER KRYDDA
När du tänder cigarren möts du av en överraskande karaktär där krydda möter sötma och chilipeppar spelar ihop med mjuka krämiga toner. Så småningom kompletteras karaktären när cigarren glider in i nästa fas med toner av ek, lakrits, salt och läder. Mot slutet spelar kaffe, chili och chokladtoner för fullt. Under njutningsstunden kommer du hela tiden att bli ständigt överraskad utan en enda tråkig stund för dina smaklökar.
 
EN INSPIRERANDE BLANDNING
Den mest kända tobaken från Brasilien är den mörka Mata Fina tobaken. Den är en ”sun grown”-odlad tobak, vilken mest används som täckblad av premiumtillverkare över hela världen. I Escurio används den i inlagan för dess naturliga sötma tillsammans med Cubra tobak. Cubra är den kubanska Criollo tobaken raffinerad av Brasiliens jordmån, som tillför en kryddighet till cigarren. För att balansera dessa två brasilianska tobakstyper har man dessutom använt sig av tobak från Dominikanska Republiken och slutligen draperat cigarren med ett vackert täckblad av Habano typ odlat i de Ecuadorianska högländerna.
Escurio Primeros - Escurio
Primeros - Escurio
104 x 13
Från 85,00 Kr
Visa artikel »
Escurio Petit Robusto
Petit Robusto
83 x 20
Från 179,00 Kr
Visa artikel »
Escurio Robusto
Robusto
22 x 114
Från 275,00 Kr
Visa artikel »
Escurio Gran Perfecto
Gran Perfecto
127 x 20-24
Från 275,00 Kr
Visa artikel »