Din kundvagn är tom
Hem » Cigarrer » Regius »
Varje cigarr dragtestas!   Regius

Namnet Regius är från latin och står för kungligt, i detta fall kungen av cigarrer.

Grandido, cigarren i Churchillformat, tilldelades 91 poäng av Cigar Aficionado våren 2013.

Tobaksproduktion beskrivs av många som ett kinkigt ämne. Plantorna vill ha soljus, men inte för mycket. Regn, men inte för mycket. Klimatet ska vara rätt och därtill kommer risken för många sjukdomar och angrepp. Men med kärlek och hängivenhet kan de fermenterade och lagrade bladen skapa stor njutning.

I dessa cigarrer ingår tobak från alla delar av Nicaragua, från alla delar av plantan och från flera olika skördar och år.

Innan fröna sås kontrolleras jorden av ett laboratorium för att säkerställa att den innehåller de nödvändiga mineraler som behövs för att producera tobak av högsta kvalitet. Efter bladen skördats lagras de i tobakslador för att få den rika bruna färgen och komplexa smaken. Därefter mognar bladen ytterligare i fabriken under kontrollerade förhållanden för att skapa en mer rund och balanserad smak. När rätt resultat uppnåtts (tobak som används är lagrad i upp till 15 år) är bladen redo att rullas av de mest skickliga hantverkare.

För att säkerställa absolut högsta kvalitet görs provdrag på varje cigarr innan täckblad rullas på. Därefter görs ytterligare en manuell kontroll av varje individuell cigarr.

Nu är cigarren redo att avnjutas, för att sedan återvända till luften och jorden varifrån den kom.
Regius Regius - Tins (störrre puritos)
Regius - Tins (störrre puritos)
109 x 13 - 4 1/4 x 32
Från 39,00 Kr
Visa artikel »
Regius Petit Robusto
Petit Robusto
- 4 x 50
Från 75,00 Kr
Visa artikel »
Regius Grandido
Grandido
- 7 x 47
Från 95,00 Kr
Visa artikel »