Din kundvagn är tom
Hem » Pipor och det som hör till » Tobak » Dan Tobacco » Fågelnästet

Fågelnästet

 
Cock Robin
Cock Robin är titeln på en gammal engelsk folkvisa.
Engelsk karaktär är också tanken med denna ”Readdy Rubbed” blandning med mycket tryckfermenterad Virginia. Det ger en söt baston, och därtill en skälig andel av Latakia, vilket ger en touch av rökig kryddighet.
Sval, smidig rök med en angenäm och diskret rumsdoft av tobak.
Little Wren - I'm the King!
Den lilla gärdsmygen. En av de minsta, mest obetydliga fågeln på våra breddgrader, men en av de mest högljudda! I sagan värld fick denna lilla fågel, genom list, tillmälet kungen av fåglar. Ett passande namn för denna Ready Rubbed Cut Plug. Ljusbrun Virginia blandad med en aning Black Cavendish, Dessa tryckfermenteras tillsammans för mogen smak. Därefter förfinas den ytterligare med en ny attraktiv smak med färska, söta och blommiga toner. Otroligt mjuk och väldoftande.
Ett verkligt "kunglig" nöje.

Mellow Mallard - The Rich Aromatic
"Den milda ankan". Namnvalet beskriver dubbelt denna typ av fläckiga Ready Rubbed tobak. Det går inte att hitta ett mer passande attribut till denna tobak.
Otroligt läckra, aromatiska och söta Virginias från Zambia optimalt mognad genom försiktig fermentering i press. Denna tobak är helt utan smaktillsatser och ett måste för vänner av ren tobaksmak, men även de som normalt föredrar smaksättning blir positivt överraskade.
Upplev den rika, söta Virginia smaken vid perfektion.
 Variant Pris Antal  
3 burkar, en av vardera 750,00 Kr
Cock Robin 265,00 Kr
Little Wren - I'm the King! 265,00 Kr
Mellow Mallard - The Rich Aromatic 265,00 Kr
5 burkar från DTM 1 200,00 Kr